Фото БНТС впечатляващо едночасово шоу в центъра на София беше

...
Фото БНТС впечатляващо едночасово шоу в центъра на София беше
Коментари Харесай

Ето я българската песен за Евровизия 2021

Фото Българска национална телевизия

С впечатляващо едночасово шоу в центъра на София беше показана “Growing Up is Getting Old ” - българската ария за Евровизия 2021. Българското предложение за музикалната конкуренция беше показано на специфичен концерт, излъчен в ефира на БНТ и в канала на изпълнителката в YouTube.



Виктория показа “Growing Up is Getting Old ” с прочувствена тирада, в която показа, че решението е било извънредно мъчно: “На сцената на Евровизия 2021 аз не представям единствено себе си, а цяла България. Осъзнавам какъв брой доста хора имат вяра в мен и екипа ми, по тази причина работихме непрекъснато през последните месеци. Анализирахме всички резултати и избрахме песента, която има най-силно обръщение и можем да разкажем образно по най-атрактивния метод. Последната година беше доста тежка за всички нас, само че е време да продължим напред - напред към по-доброто ”.

“Growing Up is Getting Old ” е от дебютния албум на Виктория “a little dramatic ”. По време на концерта по Българска национална телевизия 1 певицата съобщи, че изборът е представлявал доста предизвикателство за нея и екипа: “Отговорността е извънредно огромна, само че се веселя, че продуцентите на плана от Българска национална телевизия, Лигна Груп и моя екип се обединихме към композицията, която има най-силно обръщение и можем да разкажем образно по най-атрактивния метод. Ще извърша песента с цялото си сърце и душа, с цел да накарам всички българи да се гордеят. ”

Българската ария за Евровизия 2021 носи посланието за връщане към корените и мястото, където всеки се усеща най-сигурен и благополучен. Такава е и историята в музикалното видео на “Growing Up is Getting Old ”, където Виктория се завръща вкъщи след голямо отчаяние. Там тя се среща със своето „ малко аз “, което ѝ напомня кои са значимите неща в живота. В ролята на “малката Вики ” влиза младата актриса Катерина Липовска, по-известна от кино лентата " Кръвта на пеликана ".

От екипа на певицата споделят, че “Growing Up is Getting Old ” е песента, която се е харесала най-вече на интернационалните журита, в които присъединяване взеха музикални редактори, реализатори, телевизионни и музикални продуценти от европейски страни. Песента се отличи и като един от любимците измежду 6-те оферти на Виктория в платформата bulgaria2021.com, където хиляди музикални почитатели от целия свят споделяха противоположната си връзка за “Imaginary Friend ”, “Growing Up is Getting Old ”, “Dive into Unknown ”, “Phantom Pain ”, “The Funeral Song ” и “Ugly Cry ”.

Концертът на Виктория на 10-и март събра на една сцена едни от най-популярните актьори в България. Своята поддръжка изрекоха Азис, Дара, Магърдич Халвдажиян, Васил Василев – Зуека, Герасим Георгиев – Геро, Люси Дяковска, Иван и Андрей, Графа, Михаела Филева, Venci Venc’ и Алекс Раева, които приканиха за обединяване към идеята Евровизия България, която показва гениите на страната ни пред света.

" Беше доста тежка година за всички 2020 и за мен персонално, избирайки тази ария, някак си усетих това обръщение доста покрай тази година. Много хора изгубиха фамилиите си и доста премеждия имаше през миналата година. И считам, че в действителност би съумяла да допре колкото се може повече хора и не знам дали има точна рецепта за Евровизия. Надявам се, че сме създали най-правилния избор и че хората ще го оценят и ще го усетят ", споделя още Виктория Георгиева.

Евровизия 2021 ще се организира в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България могат да гледат шоуто директно по Българска национална телевизия 1 от 22:00 часа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР