Форум за алтернативни източници на природен газ, с акцент върху

...
Форум за алтернативни източници на природен газ, с акцент върху
Коментари Харесай

Международен форум за LNG и други алтернативни източници на природен газ – 29 и 30 април в София


Форум за различни източници на природен газ, с акцент върху втечнения природен газ, ще се организира на 29 и 30 април 2019г. в София, в Гранд хотел София. Организатори са провежда от Института за енергийни проучвания, Вашингтон и българското съдружие „ Център за проучване на балканския и черноморския район “.

Форумът ще засегне необятен набор от тематики, свързани с пазара на LNG в България и района. Конференцията е на тематика „ Отключване на бизнес капацитета на източноевропейските газови пазари – конкуренция, други възможности, пазари, планове, сигурност посредством диверсификация. Случаят LNG “

В събитието ще вземат участие водещи интернационалните специалисти, представители на обществени институции и на компании от бранша. Сред тях е Том Пайл – ръководител на Института за енергийни проучвания във Вашингтон и на Американския енергиен алианс. През 2016 година господин Пайл също е бил ръководител на предходния екип за енергетика на Доналд Тръмп след избирането му за президент.

Друг основен представител е Лу Пулиаризи – президент на Фондация за проучване на енергийни политики и интернационален специалист по енергетика и полутечен газ.

Опит ще споделят Стивън Хейуърд, американски интелектуалец, професор и анализатор в известния конгрес на консерваторите – powerlineblog.com, както и Майк Маккена, анализатор по енергийни въпроси и президент на MWR Strategies.

Във форума ще вземат присъединяване специалисти и обществени персони от Полша, Съединени американски щати, Украйна, Русия, Гърция, България, Турция и други страни.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР