ФОРТ КАЛХУН, Небраска (AP) — Смъртоносното намушкане с нож на

...
ФОРТ КАЛХУН, Небраска (AP) — Смъртоносното намушкане с нож на
Коментари Харесай

Тъй като се оповестяват малко подробности, смъртоносното намушкане с нож на католически свещеник разтърси малката общност в Небраска

ФОРТ КАЛХУН, Небраска (AP) — Смъртоносното намушкане с нож на католически духовник в църковния ректорат, където той живееше, раздруса общността в източната част на Небраска на Форт Калхун, град с едно прекъсване, където хората са склонни да не се тревожат, в случай че не помнят да заключат вратите си през нощта.

Преподобният Стивън Гутгсел, който служи в църквата Св. Йоан Кръстител, беше атакуван по време на това, което управляващите нарекоха навлизане при започване на неделя. 65-годишният умря, макар че беше откаран по неотложност в болница в Омаха. Служители от шерифската работа на окръг Вашингтон арестуваха мъж, който към момента беше в църковния ректорат, когато дойдоха шест минути откакто свещеникът се обади на 911.

„ Много хора научиха за гибелта на отец Гутгсел, когато се появи за литургия и откри, че църквата е оградена с полицейска престъпна лента “, сподели църковният дякон Джери Мейпс пред Omaha World-Herald.

До понеделник църквата, сгушена в квартал на една пресечка от осн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР