Формирането на правителство с неясно бъдеще е проблем на цялото

...
Формирането на правителство с неясно бъдеще е проблем на цялото
Коментари Харесай

Румен Петков: Формирането на правителство с неясно бъдеще е проблем на цялото общество

Формирането на държавно управление с неразбираемо бъдеще е проблем на цялото общество. Това сподели през днешния ден на пресконференция в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция в Плевен председателят на Политическа партия Румен Петков  Румен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 година в Плевен. Учи в Математическа гимназия " Гео Милев " в. Той направи разбор на настоящата политическа конюнктура в страната след декларираните планове за сформиране на държавно управление с втория мандат на Коалиция " – " (ПП-ДБ) и с ротация през девет месеца на министър-председателя, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Вчерашният ден може да бъде охарактеризиран като манифестация на подлостта, двуличието и измяната. Подлост към жителите, към недоволството отпреди две години, към хората, излезли на митингите, лицемерие в акцията и изменничество на акламирани полезности, на демонстрирани визии за развиването на страната и вероятни конфигурации за нейното ръководство ", съобщи Петков. 

Той сподели още, че измежду посочените цели на държавно управление с втория мандат са конституционна промяна за промени в структурата на прокуратурата и Висшия правосъден съвет, което съгласно него значи, че не се приказва за решение на проблемите в правосъдната система. " Това е проява на ПП-ДБ и ГЕРБ-, че те са заинтригувани от неработеща правосъдна система. Това обслужва престъпността, която вижда, че не е обект на правораздаването и правоохраната ", разяснява още Петков.

По думите на ръководителя на Политическа партия държавно управление с втория мандат ще ангажира България с войната в Украйна " по най-безогледен метод ". " Трябва да настояваме и за справедлива оценка на радиационната конюнктура в Украйна и Полша, тъй като редица американски медии излязоха с данни, че тя е внезапно влошена ", сподели още Петков.

Той осъди похищението върху постройката, в която се обитават Бюрото на Европейския парламент и Представителството на Европейската комисия в България, като го назова " извънреден вандалски акт ". " Това е безчинство и в случай че правоохранителната и правораздавателната система го остави ненаказано, в действителност ще задълбочим процеса на безнравственост и основаване на усещане в обществото, че похищението върху подобен вид здания и върху монументи на културно-историческото завещание е част от нашето всекидневие ", сподели още Румен Петков  Румен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 година в Плевен. Учи в Математическа гимназия " Гео Милев " в.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР