Формално новото е, че близо 50 на сто от състава

...
Формално новото е, че близо 50 на сто от състава
Коментари Харесай

Атанас Зафиров: Като спечелим изборите, ще преизчислим пенсиите. Болниците няма да са търговски дружества

Формално новото е, че близо 50 на 100 от състава на управлението е от нови хора. В него откриха място и хора, минали през четирите управляващи. Това сподели зам.-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров по БТВ.
През последната година управлението работеше мъчно. Сега, уповавам се, ще има нов метод към работата. Екипът ще покаже, че започваме по нов път.

Като спечелим изборите и формираме новото ръководство, от доста време желаеме да се преизчислят всички пенсии. Или другото, за което ратуваме-болниците да не бъдат търговски сдружения. Това може да се направи незабавно. И е нещо, което сме го заложили в нашите управнически стратегии. И не е заслужено. Хората желаят правдивост.

Имаме сектор „ съдружна политика “. България е обречена на съдружни формати. Трябва да се направи реалистична преценка какъв брой да се уголемява обединението. Ясно е, че Българска социалистическа партия ще би трябвало да подаде ръка. Срещнахме се с повече от 30 партии. Хубави срещи се получиха. Ние сме единствената партия, която устоя на всички изкушения. Партията сподели, че е в положително организационно положение.

В последно време позагубихме връзка с представителите на Екологичен потенциал. обикновено е най-малко един път в месеца да участват на съвещанието. Става въпрос за естествена връзка, реакция, позиция. Евродепутатите би трябвало да следват решенията на груповите органи. Говорим не за доклад, а за разговор.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР