Ford обяви, че предните две седалки на новото поколение Focus са

...
Ford обяви, че предните две седалки на
новото поколение Focus са
Коментари Харесай

Седалките на новия Ford Focus щадят гърбовете

Ford разгласи, че предните две седалки на новото потомство Focus са получили признание от водещата здравна организация Aktion Gesunder Rücken (AGR) за облекчаването на болките и положителното въздействие, което оказват върху гърбовете на лидера и неговия спътник начело.

От Ford споделят, че признанието за седалките на Focus е първото по рода си за марката от AGR и че за придобиването на сертификата на организацията, конкретната седалка би трябвало да бъде в състояние да се приспособява към човешката структура в седнало състояние, а не водачът или неговия сателит начело да се нагаждат към позицията на седалката.

По-благоприятната среда за гърба, която предлагат предните седалки на новия Ford Focus е резултат от опцията им да предложат конфигурация в 18 посоки за максимална опора и комфорт.

"Седенето в неверна позиция може да доведе до това лидерът да се приведе напред, което в допълнение да натовари долната част на гърба му ", коментират от Ford. "Нашата цел с Focus беше да разработим седалка с контролиране в 18 направления, която да се приспособява към всеки човек, което дава опция на водачи с всевъзможни габарити елементарно да постигне своята оптимална позиция на седене за оптимален комфорт, особено при дълги пътувания ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР