Ford Motor Co. е подала заявление за патент за процес,

...
Ford Motor Co. е подала заявление за патент за процес,
Коментари Харесай

Ford иска да премахне миризмата на нова кола. Ето защо

Ford Motor Co. е подала заявление за патент за развой, който ще отстранява мизирмата на нова кола, написа USA Today. Това е следващият опит на промишлеността да се пригоди към усетите на потребителите в другите елементи на света: купувачите в Китай споделят, че ненавиждат тази миризма.

" Неприятната миризма в интериора остават един от най-големите проблеми за промишленост в този пазар ", споделя Брент Грюбер, старши шеф в JD Power. Мнението на китайските купувачи през последните години не се трансформира. Над 10 % от тях са се оплакали по отношение на казуса в проучването на JD Power.

 Volkswagen и Ford сплотяват сили, с цел да спестят милиарди
Volkswagen и Ford сплотяват сили, с цел да спестят милиарди

Двете компании ще работят дружно по електрически автомобили и самостоятелни технологии за шофиране

Американците, както и по купувачите в други елементи на света, харесват характерната миризма. " Ако вляза в интернет, могат да намеря 30 разнообразни продукта, които ще придадат на автомобила ми тази характерна миризма ", споделя Браян Муди, ръководещ редактор в Autotrader.

Но Китай е най-големият авто пазар в света, по тази причина автомобилните производители би трябвало да се съобразят. Китайците слагат неприятните миризми пред мощността на автомобила или сигурността като причина да не закупят нова кола.

Специфичната миризма идва от органични съединения в кожата и пластмасата и се усеща най-силно, когато колата стои на мощно слънце.

Именно това е и концепцията на Ford, която може да бъде употребена в самостоятелни или полуавтономни коли - колата сама ще паркира на слънце и даже ще включва мотора и парното, отваряйки прозорците, с цел да забърза процеса по унищожаване на съединенията.

 Ford търси 1700 души за цех на 80 километра от България
Ford търси 1700 души за цех на 80 километра от България

Компанията ще създава нов модел в завода си там
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР