Фондация За Нашите Деца“ за шеста поредна година инициира благотворителна

...
Фондация За Нашите Деца“ за шеста поредна година инициира благотворителна
Коментари Харесай

За шеста поредна година стартира благотворителната кампания `Тази Коледа чудесата правите вие`

Фондация „ За Нашите Деца “ за шеста поредна година инициира благотворителна акция „ Тази Коледа чудесата вършиме вие “. 

Инициативата има за цел да ангажира и въодушеви чиновници на огромни и дребни компании да подарят късмет за щастливо детство в семейство на още стотици деца, за които Коледа няма особено значение, а е просто един ден от календара. 

" Тази Коледа чудесата вършиме вие " се отличава и с това, че Фондация „ За Нашите Деца “ предлага на уеб страницата на акцията разнообразни новаторски и занимателни хрумвания, посредством които чиновниците на обществено виновни компании могат да опознаят сътрудниците си, да усетят коледния дух, да се забавляват и в същото време да оказват помощ за това повече деца да усетят същинския дух на Коледа.

Сред предложенията за зимни занимания сред бюрата в офиса са: надпревари по канадска битка и надпреварване с коледни чорапи, кулинарни изложения, караоке и др. Към препоръчаните на уеб страницата начинания са приложени и необходимите за организирането им материали.

Над 80 обществено виновни компании се включиха в досегашните издания на акцията. Набраните през предходната година повече от 40 000 лева. са вложени в услугите по попречване на раздялата на новородени и техните фамилии, предоставяни от фондацията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР