Фондация Стоян Камбарев“ раздаде ежегодните си награди, а семейство Плевнелиеви

...
Фондация Стоян Камбарев“ раздаде ежегодните си награди, а семейство Плевнелиеви
Коментари Харесай

„Нашата приказка започна тук преди 6 години“: Деси-Банова Плевнелиева и Росен Плевнелиев заблестяха заедно на церемония

Фондация „ Стоян Камбарев “ раздаде годишните си награди, а семейство Плевнелиеви връчи огромното отличие за Полет в изкуството . Журналистът Деси Банова-Плевнелиева и президента Росен Плевнелиев рядко се появяват дружно под светлините на прожекторите, само че от речта им стана ясно, че премиите на фондацията имат по-специално място в сърцето им. 

Двамата се качиха на сцената, координирани в черно и бяло - до момента в който Росен беше избрал черен костюм с бяла риза и сива вратовръзка, Деси се появи с дълга двуцветна рокля със зигзаговиден десен, която припомня на клавишите на пиано.

 Деси Банова Плевнелиева Росен Плевнелиев БТА

 Деси Банова Плевнелиева Росен Плевнелиев БТА

„ Нека си обещаем всички ние тук, че няма да допуснем най-голямата покруса за една нация - няма да допуснем рецесия на духовността. А рецептата е доста елементарна и тя се дава от Деси и фондация „ Стоян Камбарев “, сподели Росен Плевнелиев, имайки поради ръководителя на управителния съвет на фондацията актрисата и продуцент Деси Тенекеджиева.

„ Вие връщате вярата и вярата, че бъдещето на тази нация ще бъде доста красиво “, добави брачната половинка му Деси Банова-Плевнелиева, представена от. По време на речта си журналистът на NOVA показа, че се е срещнала със брачна половинка си точно на премиите на Фондация „ Стоян Камбарев “ .

„ Благодаря от сърце на Деси Тенекеджиева, че в действителност нашата приказка стартира тук преди шест години. Тази гала като се изключи че дава криле на младежи, на мен ми обърна живота “ , добави още телевизионната водеща.

 Деси Банова Плевнелиева Росен Плевнелиев БТА

Двойката връчи наградата за млади създатели на фондация „ Стоян Камбарев “ на актрисата Елеонора Иванова , която беше сбита на сцената: „ Благодаря за шанса, считам да го сграбчи. “

 Елеонора Иванова БТА

 Елеонора Иванова БТА

Деси Банова-Плевнелиева и Росен Плевнелиев подписаха брак през юни 2018 година През октомври същата година се роди синът им Йоан
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР