Фондация „Русе – град на свободния дух“ удължава срока на

...
Фондация „Русе – град на свободния дух“ удължава срока на
Коментари Харесай

Променя се срок на конкурс по програма „Знание и растеж“ в Русе

Фондация „ Русе – град на свободния дух “ удължава периода на приема на документи за състезанието по стратегия „ Знание и напредък “ до 17:30 часа на 7 март 2019 година Решението е в отговор на многочислени запитвания от страна на евентуални бенефициенти и заради настоящата пререгистрация на неправителствените организации в Търговския указател.
Основната цел на стратегия „ Знание и напредък “ за 2019 година е да поддържа разгръщането на личностните и професионалните качества и умения на хората посредством трупане на познания, пречупени през призмата на практическия опит. Затова тази година ще бъде обещано преимущество на плановете, които демонстрират, развиват и предизвикват актуалните проявления на русенския свободен дух. Това са планове в региона на науката, образованието, новите технологии, личностното израстване и историята.
Вниманието е ориентирано към обединяването на разнообразни организации и институции в намирането на решения, които носят дълготрайна изгода за допустимо повече хора и за развиването на Русе. Вече подадени оферти в предходни сесии на състезанието на Фондацията няма да бъдат обсъждани. В състезанието могат да вземат участие културни и просветителни институции, неправителствени организации и читалища.
Максималната дълготрайност на плановете e 9 месеца , а тяхната реализация обгръща интервала от 1 април до края на 2019 година
Повече информация е оповестена в Насоките за кандидатстване, в уеб страницата на Фондация „ Русе-град на свободния дух “ www.free-spirit-city.eu.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР