Фондация Бил и Мелинда Гейтс обяви, че ще похарчи 2,1

...
Фондация Бил и Мелинда Гейтс обяви, че ще похарчи 2,1
Коментари Харесай

Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс с дарение за глобалното равенство между половете

Фондация " Бил и Мелинда Гейтс " разгласи, че ще похарчи 2,1 милиарда $ в поддръжка на световното тъждество сред половете, съобщи Асошиейтед прес.

Обещанието беше обещано на форума, призован от ООН-Жени в Париж, където частни донори, държавни чиновници и водачи на гражданското общество се събират, с цел да поемат финансови и политически задължения за реализиране на тъждество сред половете в международен мащаб.

Фондацията, която е най-голямата частна благотворителна организация в Съединени американски щати, съобщи, че ще разпредели средствата през идващите пет години за стратегии за здраве и фамилно обмисляне, планове за овластяване на стопанската система и други начинания.

40 милиарда $ бяха обещани от разнообразни заинтригувани страни, споделиха от организацията ООН-Жени, съгласно която поетите ангажименти са „ най-голямото групово вливане на запаси досега в световното тъждество сред половете “.

Събитието се провежда близо година откакто Обединеното кралство означи 25-годишнината от Четвъртата международна конференцията за дамите в Пекин през 1995 година Тогава към 190 страни одобриха платформата за действие за реализиране на тъждество сред половете, само че нито една страна не е постигнала изцяло задачата с днешна дата. " Светът се бори за тъждество сред половете от десетилетия, само че напредъкът е муден ", сподели Мелинда Гейтс.

Основният фокус на фондацията е върху половото тъждество. Тя подарява към 5 милиарда $ годишно посредством филантропската си активност. Въпреки неотдавнашния бракоразвод сред Бил и Мелинда, фондацията продължава с първичната си задача, без изгледи да се отхвърля. Време е в най-близко бъдеще да се обезпечи осезателна смяна в целия свят, която да даде опция на дамите да разпрострат най-пълно своя капацитет.

 
Видеото, с което Мелинда изрази обичта си към Бил Гейтс
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР