Фондът за правна защита на Тръмп стартира с голяма печатна грешка и по-големи етични въпроси

...
Фондът за правна защита на бившия президент Доналд Тръмп стартира
Коментари Харесай

Фондът за правна защита на бившия президент Доналд Тръмп стартира в неделя и, разбира се, съдържа явна печатна грешка в първото заглавие.

< p>„Подкрепете Фонда за правна защита на Доналд Тръмп Патриот“, сайтът гордо обяви, пропускане на апостроф и всичко останало (или може би фондът има за цел да събере пари за всички Доналд Тръмп там).

Но може би по-фрапиращо отколкото граматическата глупост са правните граници, които екипът на Тръмп изглежда прокарва с явните връзки на фонда с неговата президентска кампания през 2024 г.

Новият правен фонд на Тръмп е стройна, подла машина за измама

Фондът технически може да не се координира с кампанията за набиране на средства, тъй като съществуването му като фонд за законна защита му позволява да заобиколи правилата на Федералната избирателна комисия за финансиране на кампанията. Но щракването върху хипервръзката „Дарете сега“ изпраща потребителите директно към уебсайта на кампанията на Тръмп за 2024 г., където зрителите получават заявки за дарения. Единствената друга връзка на страницата на фонда също ви отвежда до сайта на кампанията.

В допълнение към вдигащите вежди етични опасения, Сузи Уайлс, най-добър помощник на кампанията, е включена в учредителния акт на Patriot Legal Defence Fund документи.

Трите обвинителни акта на Тръмп – с потенциално още предстоящи – натрупаха сериозни съдебни такси за бившия президент.

Първо той беше обвинен от голямо жури в Ню Йорк през Март за предполагаемата му роля в плащания на тайни пари на звездата от филми за възрастни Сторми Даниелс, след това това лято той беше федерално обвинен два пъти – веднъж за предполагаемо неправилно боравене с федерални документи и по-късно за неуспешния му опит да отмени президентските избори през 2020 г.

Възможно четвърто обвинение в окръг Фултън за предполагаемата му намеса в изборите в Джорджия може да е точно зад ъгъла, което означава още повече разходи за правната защита на Тръмп.

Кампанията на Тръмп не реагира веднага молба за коментар.

Прочетете повече в The Daily Beast.

Получавайте най-големите новини и скандали на Daily Beast направо във входящата си кутия. Регистрирайте се сега.

Бъдете информирани и получете неограничен достъп до несравнимите отчети на Daily Beast. Абонирайте се сега.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР