Фолкпевците Константин и Тони Стораро показаха две возила, чиято обща

...
Фолкпевците Константин и Тони Стораро показаха две возила, чиято обща
Коментари Харесай

Феновете на Коцето и Тони Стораро изригнаха след тази им изцепка

Фолкпевците Константин и Тони Стораро демонстрираха две возила, чиято обща стойност е близо един милион. В обред за шанс посред квартална столична улица всеки нахвърля банкноти в автомобила на сътрудника си, се вижда в клипче, с което изпълнителите се похвалиха в обществената мрежа.

 

„ Отвори тая врата, бе! Ейй, тая хубавица! “, приканва го Човека глас, след сърдечна прегръдка с Коцето. В резултат на апела Коцето отваря вратата към шофьорското място на жълтото си „ Порше “, струващо към 500 бона, а Стораро едвам го изчаква да стартира да хвърля банкноти по седалката. Всичко това се случва на музикален декор с рефрена от шлагера му с Ванеса „ 100 “: Ламбо, ламбо, ламборгини. Тррр, лам, лам, с колата мини, мини, ламбо, ламбо, ламбо, ламборгини, по този начин ще ни минат с тебе всичките години “.

Всъщност изборът не е по никакъв начин инцидентен, защото от известно време насам Тони Стораро се придвижва точно с джип „ Ламборгини Урус “ в червен мат, чиято стойност надвишава половин милион лв..

 

„ Отвори тая врата малко да видя… Е, по този начин се прави… Айде, бате, доста шанс ще имаш! Айде на добър път! “, реди Коцето и на собствен ред стартира да хвърля банкноти по шофьорската седалка на колата на сътрудника си. Просташката проява на благоденствие, несъмнено подразни огромна част от почитателите им.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР