Фолкпевицата Преслава най-накрая проговори за операция, която претърпя на носа,

...
Фолкпевицата Преслава най-накрая проговори за операция, която претърпя на носа,
Коментари Харесай

Преслава проговори: Харесвам си НОСА! Певицата разкри и ПРИЧИНАТА да легне под ножа

Фолкпевицата Преслава най-сетне проговори за интервенция, която претърпя на носа, научи HotArena.

Вече месец това е най-дискутираната тематика от всичките й почитатели, които се чудят за какво въобще певицата се реши на тази смяна. След като претърпя интервенцията, тя бе залята от хиляди въпроси и мнения. Сравниха я с колежката й Галена, даже и с Майкъл Джексън.

След дълго безмълвие певица номер 1 във фолка проговори в онлайн чат със свои почитатели. Твърди, че го прави поради феновете си, по тази причина дава отговор непосредствено на техни въпроси, а не на публицисти.

Тя изясни, че интервенцията се е наложила поради здравословен проблем. Признава, че не е харесвала предходния си тип, писа „ България Днес “.

С прегледите, съпътстващи бременността ми, се оказа, че имам здравословен проблем и ми се постанова интервенция. Няма потребност да ви споделям, че не харесвах формата на остарелия си нос. След като по този начин или другояче трябваше да изтърпя дискомфорта на следоперативното лекуване, взех решение да съчетая едното с другото “, коментира Преси, като не дава тъкмо пояснение за какъв здравословен проблем приказва.

Певицата е безапелационна, че харесва новия си външен тип и е удовлетворена от резултата. Брюнетката, което към този момент и по паспорт се води Преслава, разясни, че таткото Павел е упорствал да кръстят бебето Преслава. Четири дни преди раждането тя го убедила, че би трябвало да е Паола.

Певицата показа, че в никакъв случай не е употребявала опиати, обратно на писаниците в медиите. Колкото до корекциите си, Преси отсече,  че има редукция на гърдите, скорошната ринопластика и нищо повече.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР