Фолкпевицата Мария и футболистът Даниел Златков заформиха отличен креватен тандем,

...
Фолкпевицата Мария и футболистът Даниел Златков заформиха отличен креватен тандем,
Коментари Харесай

Дани Златков мачка Отварачката в розови чаршафи

Фолкпевицата Мария и футболистът Даниел Златков заформиха отличен креватен тандем, като звездата на Вихрен Сандански се снима в клипа към новата й ария "Липсваш, благо мое ". Парчето бързо набра огромна известност, а смуглият ритнитопковец и Отварачката търкалят знойни телеса в много провокативни фрагменти. "Изненадата за вас е моят съквартирант от "ВИП Брадър " и същински другар Даниел Златков, който одобри присъединяване в "Липсваш благо мое ", за което му благодаря още веднъж ", написа Мария в инстаграм при представянето на новата си ария.



Сега Златков и фолкпевицата разгласиха фотоси в обществената мрежа, показвайки фрагменти от фотосесията, която снимаха. "Най-хубавите токчета са, когато има поради кого да се надигаш на пръсти. Липсваш, благо мое ", написа загадъчно Мария към една от фотосите. Трудно можем да разберем за кой мъж става въпрос, защото тя е висока към метър и петдесет и любовникът й може да е всеки с изключение на Зуека или Рачков, написа lupa.bg.



Иначе при снимането на клипа тя е предиздвикала Златков да бъде гол до кръста, с цел да въздишат фенките му и неведнъж да гледат клипа. Благоевградчанинът преди време се снима и в клип на Азис и въпреки да има семейство, мнозина слагат под въпрос половата му ориентировка. Отскоро нашенският Роналдо ръководи паметната дискотека "Фешън Хол " на Кулата.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР