Фолкпевицата Емилия и 44-годишният й годеник Жорж Башур бяха ранени

...
Фолкпевицата Емилия и 44-годишният й годеник Жорж Башур бяха ранени
Коментари Харесай

Певицата Емилия ранена в катастрофа

Фолкпевицата Емилия и 44-годишният й избраник Жорж Башур бяха ранени при злополука на автомагистрала “Тракия ”. Двамата са в софийската Окръжна болница “Св. Анна ” без заплаха за живота. Там е признат и 19-годишния наследник на Жорж, който е в сериозно положение.

Злополуката станала на 37-ия километър в посока Пловдив към 16,50 ч в четвъртък. Тримата пътувал в джип, каран от 19-годишното момче с висока скорост. При нахлуване в влажен сектор се получил така наречен резултат аквапланинг, при който автомобилът безусловно изхвърчал във въздуха, трансферирал защитната мантинела и се преобърнал настрана от пътя. Младежът е с тежка черепно-мозъчна контузия и травма на мозъка и през целия ден през вчерашния ден лекарите продължаваха да се борят да спасят живота му. Емилия и Жорж са с гръдни и коремни контузии, разясниха от “Св. Анна ”.

Три са рисковите за аквапланинг сектори на “Тракия ” в Софийско при пътешестване към Пловдив – на 24-и, 46-и и 52-и километър. На тези места са сложени предупредителни табели за понижаване на скоростта до 80 и 100 км/ч, защото придвижването с позволените 140 км/ч може да се окаже рисково.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР