Фолкпевицата Емануела изпрати сина си Христо абитуриент, но явно е

...
Фолкпевицата Емануела изпрати сина си Христо абитуриент, но явно е
Коментари Харесай

Синът на Емануела пуши пред майка си

Фолкпевицата Емануела изпрати сина си Христо зрелостник, само че очевидно е необятно скроена майка. Снимка на някогашния гимназист от обществените мрежи демонстрира по какъв начин момчето пуши в ресторанта, където родителката му провежда празненство. Самата тя също е запалена пушачка. Бащата на Христо не се появи на сватбата си с Емануела и двамата не поддържат връзка, най-малко съгласно обясненията на певицата.



При присъединяване си във „ ВИП Брадър” брюнетката изясни, че тя е по-скоро другарка със сина си от време на време й е необичайно да се държи с него майчински. Затова младият мъж пуши в наличието на мама, баба и дребното си братче. Христо бил първенец и спечелил възхищението както на учители, по този начин и на съученици.


За разлика от майка си, момчето израсна надалеч от прожекторите, а самата певица също го криеше от медиите.
„ Моят хубав зрелостник! Дерзай! Върви единствено напред и нагоре! Ти имаш криле! А ние – ние ще те поддържаме и ще ти се радваме! “, написа гордата баба Ели. Тя доста е пособия в развъждането на зрелостника, тъй като той е първото й внуче. Въпреки цигарите Христо е разпален фитнес фанатик и поддържа страхотна спортна форма.


Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР