Фолкпевицата Андреа за пореден път скандализира феновете си. Русата изпълнителка

...
Фолкпевицата Андреа за пореден път скандализира феновете си. Русата изпълнителка
Коментари Харесай

Андреа с искрена изповед пред феновете си

Фолкпевицата Андреа за следващ път скандализира почитателите си. Русата изпълнителка пусна лайф в Instagram, по време на който се виждаха зърната ѝ. Андреа се включи от заведение и до момента в който се храни споделя с цялостна уста за някогашната си половинката, боксьора Кубрат Пулев, сътрудниците си в попфолк жанра и какви опиати е взимала. Дори на видето, звездата известна с подправените си фотоси, употребява филтър. За Пулев отбягва тематиката, само че на два пъти удостоверява, че сега не са дружно.

За колежката си Анелия споделя, че към този момент не са приятелки. " Анелия си сподели същността ", разяснява Андреа. Изпълнителката споделя, че би направила дует с Деси Слава и дефинира техниката ѝ на пеене като най-отличителна. Не би направила обща ария с Галена и Емануела. Андреа признава, че е пробвала марихуана, само че в никакъв случай не е взимала тежки опиати. " Никога не съм взимала амфетамини, хероин, или такива неща. Пиех успокоителни преди 3-4 години, което не трябваше да го върша, само че ме накараха докторите ", споделя певицата.

От видеото излиза наяве, че певицата е прекарала ковид през декември, след което почнала да не помни доста. Андреа се оплака и от някогашния си коафьор, тъй като изгорил косата ѝ. " Аз повече няма да укривам, когато някой ми е направил нечистотия ", заканва се певицата, представена от " Телеграф ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР