Фолкпевецът Милко Калайджиев е изкарал над 700 бона от къщата

...
Фолкпевецът Милко Калайджиев е изкарал над 700 бона от къщата
Коментари Харесай

Милко Калайджиев изкарал 700 бона от селски туризъм

Фолкпевецът Милко Калайджиев е изкарал над 700 бона от къщата си за посетители в свиленградското село Мезек. Вчера тя бе посетена и тествана от чиновници на Държавен фонд „ Земеделие “, които карат по лист всички такива, издигнати с европейски пари.


Към този миг не са открити нарушавания. Къщата се употребява по предопределение. Тя е издигната преди четири години и към момента е в мониторингов интервал. Общата стойност на плана е 435 000 лв., от които 304 000 лева са европейско финансиране.

„ Нямам никакви терзания. Аз съм казвал от дълго време, че съм обществено лице и всяка моя стъпка се следи от всички вероятни институции. Къщата от първия ден, в който е издигната и пусната за това, за което е направена, се употребява единствено и само за посетители “, изясни пред bTV Милко, цитира „ Телеграф “.

Къщата има съответните рекламни материали, което демонстрира, че тя се употребява по предопределение, разясниха проверяващите. Преди чиновниците на Държавния фонд там са взели и служители на реда от Икономическа полиция. Мустака на републиката ръководи къщата си за посетители дружно със своята брачна половинка Маргарита Калева посредством компанията си „ ММ Анталекс “, която са записали още през 2012 година, когато са почнали страничния бизнес отвън пеенето на Милко.

Първата им облага е 23 000 лева през 2013 година, а от идната приходите им са все към 200 бона, като върхът е за 2018 – 260 000 лв., демонстрират докладите, оповестени в Търговския указател. Така за последните 3 година петте стаи в Калайджиевата къща са донесли за изпълнителя на „ Я елате пиленца при батко “ над 700 хилядарки.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР