Фолкдивата Емануела извади ограничителна заповед срещу новата приятелка на бившия

...
Фолкдивата Емануела извади ограничителна заповед срещу новата приятелка на бившия
Коментари Харесай

Емануела заплаши новата на Митко Динев със съд

Фолкдивата Емануела извади ограничаваща заповед против новата другарка на някогашния си – милионерския наследник Димитър Динев. Според документа Дарина Аврамова, както е името на дамата, няма право да приближава втория наследник на певицата. „ Към въпросната "Дари " аз пуснах тъжба, да не приближава сина ми, защото използва субстанции неразрешени от закона, само че в случай че това за някой е обикновено, ок! “, откровеничи изпълнителката на „ Без усеща “ в обществените мрежи.

След като Аврамова упрекна Емануела в душевен тормоз, певицата се закани да брани достойнството си и в съда. По думите на Дарина, скандалната дуетна половинка на Константин се разгневила от новината за връзката й с Динев. „ Повече от година бяхме приятелки. В момента, в който тя разбра, че имам връзка с Митко, пусна на формалната си страница публикация за сексуслуги с моите два телефона. След това стартира да ми написа смс-и. В един от тях ми написа да вардя сина ми, тъй като била Скорпион и не прощавала. Пуснала съм няколко тъжби в полицията “, изясни от своя страна Дарина.

Това не е първият път, в който Емануела се забърква в скандал с гаджетата на Димитър Динев. Само преди към половин година фамозната като Мис Пиги Мартина Петрова също подаде тъжба против любимката на Големия брат.

Междувременно Емануела получи новогодишен подарък от почитател – текст към ария. „ Лиричните “ размишления за псевдо дамите, опитващи се да подражават на любимката му, завоюваха утвърждения от страна на останалите почитатели на звездата във Facebook. Тя от своя страна се зарече, че ще се възползва от направения подарък и ще се прицели към дискотечните сетлистове с ария, въодушевена от същия текст.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР