Фолкдивата ДесиСлава вече е приготвила солидна пачка за раждането на

...
Фолкдивата ДесиСлава вече е приготвила солидна пачка за раждането на
Коментари Харесай

ДесиСлава ражда за 15 бона! Певицата си избра ВИП-стая с библиотека и всички екстри

Фолкдивата ДесиСлава към този момент е приготвила солидна пачка за раждането на второто си дете, научи HotArena.

Макар едвам да влиза в шестия месец, предходната седмица русокоската публично тури завършек на участията си за годината. Тя счита да се отдаде на заслужена отмора в последните месеци на бременността си и да не рискува здравето на хлапето с песни и танци по заведенията до ранни зори, писа „ Таблоид “.

Изпълнителката счита да роди като същинска принцеса и няма да пожали никакви средства за задачата. Десислава се е доверила на най-известния столичен експерт по акушер-гинекология, притежател на съвременна клиника в западните квартали на София. Запознати издават, че цялото раждане ще й коствал към 15 000 лева От тази сума единствено 3 бона ще отидат за самото раждане. Отделно се заплаща за престоя в клиниката, а Десислава желае независима стая с първокласна баня. Помещението разполага с всички екстри, в това число библиотека и тв приемник, тъй че ВИП родителките да се усещат като вкъщи си.

Певицата счита да влезе за наблюдаване седмица преди щастливото събитие. По всяка възможност ще се наложи раждането да бъде със секцио, защото Деси ще бъде на съвсем 39 години, когато проплаче втората й рожба. По време на втората си бременност певицата няколко пъти влиза за малко в болница поради гинекологични проблеми.

Първият й наследник Майки се е родил без съществени трудности. Тогава обаче щастливата майка беше момиче, едвам трансферирало 20-те. Сега Деси Слава се притеснява, че напредналата й възраст може да провокира нежелани затруднения.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР