Фолкаджийката Мария вае тяло на богиня при ниските си ръст

...
Фолкаджийката Мария вае тяло на богиня при ниските си ръст
Коментари Харесай

Мария бори килограмите с глад по 48 часа

Фолкаджийката Мария вае тяло на богиня при ниските си растеж освен с тренировки, само че и апетит. Миньончето избира да изяснява, че съблюдава хранителен режим и не употребява думата диета, само че постоянно не се храни цели 48 часа и кара единствено на вода. Певицата си е измислила собствен режим, който да съблюдава и по този начин поддържа 50 кг при растеж под 160 сантиметра. Мария се подлага на 2-дневен апетит след всеки ден, в който е изяла нещо.

„ 2 дни недояждам, 1 ден хапвам “, хвалела се изпълнителката. За желязната воля на певицата и издевателството, на който се подлага се носят митове, а и самата тя не крие този факт. Фолк дивата искрено споделя, че преди фотосесии и фотоси се подлага на жестоки ограничения. А настрана от това спортува по 2 часа, четири пъти седмично във фитнеса. „ Никога не се тормозя от фигурата си. Всеки ден извозвам в тренировки за намаляване по два часа, само че истината е, че понасям доста ограничения в името на хубостта “, споделя фолк дивата.

Редува кардио тренировки със силови за горната и долната част на тялото, като в режима й са включени и коремни преси и тичане на пътека. Най-често закуската на Мария включва само чаша кафе с мед, обядът е непокътнато време за обичаните суши деликатеси или за риба, които певицата редува с телешко месо, салата, към които наложително прибавя и няколко филии пълнозърнест самун.
Следобед изпълнителката похапва кисело мляко, а вечеря най-вече салата. Любимата й такава е зелена с риба звук, която редува и с кисели ябълки с плочка сирене.

фотография: инстаграм мария
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР