Фолкаджията Галин се разделя с продуцента си Митко Пайнер. Това

...
Фолкаджията Галин се разделя с продуцента си Митко Пайнер. Това
Коментари Харесай

Галин се опълчи на Митко Пайнера

Фолкаджията Галин се разделя с продуцента си Митко Пайнер. Това призна самият реализатор, като посочи, че може още година-две да поработи за шефа си, а по-късно да ръководи личната си музикална компания. Галин към този момент има две протежета, които постанова в чалга средите и печели от техните участия.

Затова и упоритостите са да спре да обикаля по нощни заведения, а млади певици да му носят облаги. „ Г-н Димитров няма по какъв начин да ме спре. Още когато се появи концепцията да стана продуцент, непосредствено му споделих. Не съм от хората, които ще вършат неща зад тила и ще са подмолни. През годините съм си платил цената и задоволително пари съм му донесъл. Така да се каже, че съм се откупил. Нима господин Димитров на моите години не е мечтал да се развива и ето, че е съумял да направи нещо доста огромно “, разяснява фолкаджията, писа „ България Днес “.

View this post on Instagram
A post shared by Galin (@galin_music) on Jun 11, 2019 at 6:21am PDT

По негови думи десетина години по участия и пътувания в цялата страна са изцяло задоволителни, а по-късно идва огромна отмалялост и напрежение, които унищожават здравето. Напускането на Галин би било огромна загуба за Пайнера, защото артистът има доста участия и носи солидни приходи на музикалната компания.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР