Фолк звездата Кали тормози жестоко мъжа си Владимир. Комшиите на

...
Фолк звездата Кали тормози жестоко мъжа си Владимир. Комшиите на
Коментари Харесай

Кали психически съсипа Влади! Ужасяващо е как го обижда пред съседите

Фолк звездата Кали тормози грубо мъжа си Владимир. Комшиите на 42-годишната Галина Иванова в столичния кв. „ Лозенец “ са вдигнали ръце от свадите, които всекидневно тресат фамилията. Виковете на Кали „ Владо, ти си мърльо!”, нонстоп огласявали цялата кооперация, твърди „ Таблоид “.

Причините за патакламата се въртели към бездействието на мъжът й Владимир и мързелът му да „ чисти след себе си “. Известно е, че участничката във „ ВИП Брадър “ е главният източник на финанси във семейството, а Владо се помирявал с ролята на „ мъж под чехъл “.

„ Кали и Владо се обичат, правилно е, само че като влязат във фаза се карат толкоз злокобно, че напряко ни е боязън да им създадем забележка за шума. Чинии се трошат, вика се кански, вратите се тряскат по този начин, че ми се тресе дограмата”, ожали се падналият жертва на свадите комшия. За благополучие малко тишина и успокоение на махалата в „ Лозенец” донесли коледните и новогодишните празниците. Тогава Кали приела серия от участия с аргумента, че все някой трябвало да носи пари в къщата. Така за интервал от две седмици съседите на „ Красавицата и Звяра” си отдъхнали от персоналните им крамоли.

За мъжа до Галина се знае, че не разполага с благосъстояние, каквото притежаваше някогашният ухажор на певицата Антон Краус, наследник на някогашния транспортен министър в кабинета „ Костов” Вилхелм Ботьов Краус. По негово време певицата живееше в къща с градина в полите на Витоша, караше баровски джип и се скъсваше от разходки по света. Екстрите обаче й бяха отнети, откакто Краус разбра, че е рогоносец.

След раздялата им Кали пристана на Влади, който работи в туристическа организация. Настоящата половинка на една от най-оборотните фолк певачки не бил дрипльо, изкарвал естествени за столицата приходи, само че с тях не успявал да задоволи всичките прищявки на претенциозната си жена. За никого не е загадка, че многодетната майка сама се оправя с живота и за трите си момчета и не вижда лев от бащите им. Преди време чаровницата непосредствено призна, че не получава никаква прехрана за момчетата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР