Фолк звездата Галена бе специален гост на Като две капки

...
Фолк звездата Галена бе специален гост на Като две капки
Коментари Харесай

Галена брутално се състари след отслабването

Фолк звездата Галена бе специфичен посетител на „ Като две капки вода ” където партнира на Владо Зомбори в „ Нощта на българските дуети ” и му бе дуетна половинка в прочут шлагер на Азис.

По време на осъществяването на песента на костинбродския славей се видя, че певицата е остаряла брутално, изключително в лицето. Галена няма нищо общо с онази визия, с която сме привикнали да я виждаме по всякакви клипове и в профила й в Инстаграм. Където е съвършена и постоянно сияеща.

На живо Галена е изгубила младежката си прохлада. При всяко  едно нейно придвижване и гримаса на лицето й се появяват дъбоки бръчки. Които не могат да бъдат скрити даже от плътния макиаж.

Водещите Димитър Рачков и Геро се пробваха да замажат ситуацията като заляха фолк звездата с куп похвали, само че сякаш и тя самата не им повярва, че я ласкаят. А аудитория и фенове се чудят за какво по този начин бързо повехна и се състари тяхната фаворитка. Която още няма 40 година

Може би за повехналото й лице и бръчките са отговорни корекциите на които постоянно се подлага Галена. Но други считат, че за състарената й визия е отговорно отслабването й с препарата срещу диабет, с който певицата прекали и си сътвори здравословни проблеми.

Автор: Бг през днешния ден

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР