Фолк принцесата Малката не прилича на невинно момиченце, което не

...
Фолк принцесата Малката не прилича на невинно момиченце, което не
Коментари Харесай

Малката с послание към всички мъже: "Има жени, които те карат да забравиш..."

Фолк принцесата Малката не наподобява на почтено момиченце, което не знае по какъв начин да върти на дребния си пръст мъжете. Ваня, както е същинското име на Малката, не е доста дейна в обществените мрежи, само че пък реши да показа нещо забавно на стори, което е ориентирано точно към мъжете.

Оборотната изпълнителка счита, че един мъж може да полудее дотам от обич по една жена, че да не помни за съществуването на всички други. Е, най-малко това е посланието, което е споделила на стори в Instagram.

Виж още: Стана ясно за какво Пиленцата от Монако са се разделили! Нина изясни обстановката

На този стадий не е ясно дали Малката си има сериозен другар. Цитатът може и да е изцяло инцидентен, само че множеството певици споделят сходни думи, когато се откриват в тях. 

Малката, както към този момент споменахме, не е доста дейна в обществените мрежи. Наскоро тя отново показа откъс на стори, с който предизвика въпроси от страна на почитателите, които желаят да знаят повече за персоналния живот на любимката им. Малката обаче държи любовните си случки надалеч от Instagram и не позволява да се приказва за гаджетата ѝ. 

През годините с името на Малката не са свързвани доста имена на мъже. Още, до момента в който беше Ванеса, тя беше по отношение на предприемач. По-късно около работата ѝ с Денис Теофиков за двамата се писа, че са двойка - нещо, които изпълнителите по този начин и не се умориха да отхвърлят.

Виж още: Иво Димчев с шокиращо самопризнание: " Снощи можеше да ми излезе гробище + централен затвор "  

Изображение: https://www.instagram.com/malkata.official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР