Фолк певицата Преслава изуми последователите си с ексцентрично видео. Изпълнителката

...
Фолк певицата Преслава изуми последователите си с ексцентрично видео. Изпълнителката
Коментари Харесай

Преслава Превъртя: Скита Из Улиците Посред Нощ С Паола

Фолк певицата Преслава изуми почитателите си с ексцентрично видео. Изпълнителката направи почитателите си съпричастни със среднощна разходка, видя Secret.bg.

На фрагментите се вижда по какъв начин Преслава е нарамила на кенгуру своята новородена дъщеричка Паола и дружно скитат по улиците на нощна София.

„Любовта изисква жертви, но по какъв начин да се разсърдя на това сладко буболече?“, показа певицата, която се извини за спортния си тип.

„Не се стряскайте или учудвате, в случай че ме видите в този тип, даже и измежду нощ. Просто това са моменти, в които желаеме да създадем мама на луда и не стопираме да плачкаме“, продължи да приказва в раздвоено число изпълнителката.

Веднага се откриха и критици, които не схващат по какъв начин може Преслава да обикаля улиците в тези часове. Други пък я поддържаха, заявявайки, че тя е съвършената майка и доста й се радват.

Както Secret.bg към този момент писа, звездата на „Пайнер“ сътвори личен YouTube канал, в който с изключение на клипове към песни, певицата разгласява и фрагменти от своето всекидневие. По този метод тя разкрива своя метод на живот.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР