Фолк-певицата Емануела направи изненадващо разкритие в ефира на Нова телевизия.

...
Фолк-певицата Емануела направи изненадващо разкритие в ефира на Нова телевизия.
Коментари Харесай

Въпреки че предложи на любимия си, Емануела изригна: Не искам брак и повече деца

Фолк-певицата Емануела направи изненадващо разобличаване в ефира на " Нова телевизия ". Съвсем скоро тя предложи брак на приятеля си Мартин по време на свое присъединяване. Той одобри, само че изпълнителката призна, че и двамата не желаят брак.

" Не ми харесва когато за една двойка се приказва, че е толкова щастлива, тъй като това провокира отрицателна сила от омразата на хората. Той се тормози при предлагането, тъй като щеше да ми предлага на 1 юни, само че аз взех решение да го изпреваря. Необичам пръстени, помолих го да не ми взема. Не сме определили дата на сватбата, ние не желаеме да имаме брак.  Не ми би трябвало автограф, дано да сме щастливи ", сподели тя при Гала в предаването " На кафе ".



Емануела разкри, че Мартин е първият й обичан, който цялото й обграждане харесва - от фамилията до всички близки другари. " Майка ми доста го харесва, това е за първи път, никого преди този момент не ги харесваше, а тук няма никакви забележки. Малкият ми наследник Мити също е доста завързан към него, с неговите дъщери нямаме проблеми. Дали желаеме дете? Не! Нямаме никакво тагова предпочитание. Нито аз, нито той. Абсурд. Нека си живеем живота ", безапелационна е певицата.



Тя приказва и за връзките си с някогашния й мъж Димитър Динев, от който е дребният й наследник. " Няма по какъв начин да има мъртвило в връзките ми с татко му. Няма по какъв начин, не може. Изпитваме доста огромна злост един към различен. Новата му другарка е заслужила " майсторка на спорта ", само че в един различен спорт. Такъв темперамент като моя там няма по какъв начин да вирее. Първата година той беше доста добър татко, ставал е вместо мен и му е правил пюретата. Но по-късно какво му стана, не знам. Дали бе повлиян от татко си или нещо друго - нямам визия. Имаше първо тримесечен, а след това и петмесечен интервал, в който изобщо не се е интересувал. Беше се обадил на мои другари и сподели, че няма да си прецака неговия живот поради мен или детето. Той е на 30 години и те даже му липсват ", разяснява фолкдивата.

Накрая тя разкри, че огромният й наследник, който е бил зрелостник, има страхотна другарка в Австрия и той мисли да учи там. Самата певица бе безапелационна, че не желае детето й да остава в България.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР