Фолк певицата Джена пропищява от месец света как готви уникално

...
Фолк певицата Джена пропищява от месец света как готви уникално
Коментари Харесай

Джена – по-лошият вариант на Гери-Никол! Фолкаджийката направи несръчен опит да копира младото

Фолк певицата Джена пропищява от месец света по какъв начин готви неповторимо парче, което щяло да се трансформира в цялостен шлагер. Оказа се, че във въпросната ария чалгаджийката се пробва непохватно да имитира Гери-Никол и вместо да пее, през по-голямата част от осъществяването се пробва да рапира, видя HotArena.

Макар в профил това да наподобява елементарно, за сходен жанр се изискват характерни умения, а явно Джена не ги има.

Фолк певицата рецитира като първолаче, което мъчно смогва да изрече дълъг текст безпрепятствено. Творческият й опит най-вероятно е повлиян от опита на други нейни колежки, чиито последни песни са дело на Криско , писа „ Галерия “.

Вокалният неуспех на Джена естествено разочарова и почитателите й, които незабавно я засипаха с рецензии. „ Джена се пробва да е съвременна, само че не схваща, че на нея този жанр не й отива “, разяснява консуматор, чието мнение се оказа споделено и от по-голямата част от хората в полемиката.

Клипът на песента също сочи, че Джена черпи ентусиазъм от Гери-Никол , която е с 13-години по-малка от нея. В главните подиуми от видеото фолкаджийката е с розово-руса перука и седнала на престол в поза, която варненката постоянно заема .

Върлите почитатели на Джена я посъветваха да продължи да си прави баладите и любовните песни, защото няма да го бъде със актуалните съвременни ритми. Още една констатация на меломаните е и тази, че откогато е с мъжа си Атанас, певицата не е вадила шлагер, а последните й стойностни песни са отпреди 4-5 години .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР