Фолк певицата Деси Слава е получила уникален подарък от своята

...
Фолк певицата Деси Слава е получила уникален подарък от своята
Коментари Харесай

Вижте какво подари Галена на Деси Слава

Фолк певицата Деси Слава е получила неповторим подарък от своята колежка Галена по случай раждането на втория й наследник - Борис. Изпълнителката на "Думи две " се похвали за армагана в диалог с Венета Райкова в предаването "Папараци ".

"Един от най-хубавите и потребни дарове, които получих е от Галена. Подари ни люлка, която е музикална, движи се... в нея Борис доста кротува и си спи умерено ", показа страстите си русокоската. Сред другите блага от близки и другари имало и златни кюлчета, сподели още фолк дивата. Сред аксесоарите за мъника, който проплака на 28 декември предходната година, има и биберон с имитираща злато ръкохватка, на която е изписано името му.



Деси Слава призна, че храни бебето с приспособено мляко, само че и го кърми. "Много е алчен и не му стига ", изясни певицата на "Пайнер ". Борис, който е кръстен на дядо си по бащина линия се е пръкнал на бял свят 4 килограмов. Затова се наложило изпълнителката да роди секцио, освен това пред погледа на щастливия баща Благой Найденов. "Изобщо не се шашна. Беше компактно до мен през цялото раждане ", похвали го Деси. "Възстановявам се към момента. Всеки ден съм по-добре и по-добре. Гледаме се у дома и по този начин. Таткото извънредно доста ми оказва помощ. Казах му, че с конкурс да го бях избирала, подобен татко нямаше да намеря. Майката на Благой също доста ми оказва помощ ", откровена е звездата.

След раждането гласовитата фолк хала и обичаният й не възнамерявали да минават под венчилото, сподели още Деси и се похвали, че по-големия й наследник Майки към този момент си има сериозна другарка и е доста влюбен.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР