Фолк певицата Андреа, която тези дни разкри другото лице на

...
Фолк певицата Андреа, която тези дни разкри другото лице на
Коментари Харесай

Кобрата преби Андреа

Фолк певицата Андреа, която тези дни разкри другото лице на Кубрат Пулев, който и изневерявал зад тила, понесе физически вреди, видя HotNews. Боксьорът явно не е понесъл истината за себе си, изнесена в общественото пространство и пребил някогашната си възлюбена.

Изпълнителката разгласява кадър с насинени и нацепени устни, а към него написа: "Извинявай, че изкарах истината ". Къде тъкмо се е направило действието и дали русокоската е подала тъжба против Кобрата, към момента не се знае.



Припомняме ви, че любовницата на Пулев се споделя Розали Петрова. Двамата въртяли обич зад тила на Андреа от четири години, като даже имат жилище на свое име. Тази информация стана обществено притежание, с помощта на наранената певица. За жал тя понесе вреди от разкриването на двойнствения стандарт на боксьора. "В моят случай, за жалост аз се подведох, че познавам добре половинката си, само че се оказа, че единствено аз в дребна България, не съм знаела, че,,бъдещият ми брачен партньор “ си има съществени гаджета “, написа също по този начин Андреа. Тя разкри по какъв начин Кобрата я изкарвал луда пред любовниците си и се оправдавал, че не може да я зареже, тъй като ще се самоубие. В същото време я молел да се оженят и да му роди дете.

Според добре осведомени източници Пулев кръшкал на Андреа непрекъснато, като някои от изневерите му се превръщали в съществени връзки. Една от тях е знойната гимнастичка Стелиана Янкова. Поповската хубавица постоянно го посещавала в Германия, където Кобрата тренираше.През годините клюкари шушукаха, че Кубрат постоянно малтретира физически Андреа и тъкмо от боязън тя не е намирала сили да си тръгне. Явно в този момент Кубрат е гневен на Андреа и я е пребил за следващ път.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР