Фолк певицата Андреа изплаши феновете си. На едно от последните

...
Фолк певицата Андреа изплаши феновете си. На едно от последните
Коментари Харесай

Истина или лъжа? Андрей си рязала вените заради бебето на Ко...

Фолк певицата Андреа изплаши почитателите си. На едно от последните си участия тя се появи с лепенка тъкмо върху вените на лявата ръка. Присъстващите в заведението се попитаха дали певицата не е правила опит за самоубийство, като я прерязала вените, или просто е прикрила следите от абокат, който са й поставили след престой в болница, видя „ Уикенд “.



В светските среди клюкарят, че повода за рязането на вените е Кубрат Пулев, който госпожицата още не може да прежали. Макар че минаха няколко години от раздялата на двойката, фолкаджийката към момента е влюбена в някогашния си. Само преди ден Кубрат Пулев разгласи, че е станал татко на момиченце, само че не разкри самоличността на майката. „ Възможно ли е Андреа да е схванала, че Кобрата чака дете и да е протегнала ръка на живота си? “, питат любопитни.

„ Ако си е рязала вените, то само поради Кобрата. Няма друга причина. Андреа още страда за него и като нищо е решила да притегли вниманието му, само че надали е желала да почине ", разясняват осведомени пред „ Уикенд “.

Според източници на изданието перхидролената певица лъже, че има нов мъж, тъй като цигуларят Виктор не си падна по дами. Двамата просто си били взаимоизгодни - той я употребявал, с цел да стане прочут, а тя - с цел да е в ролята на жертва.

Андреа пусна бомбата, че има гадже, единствено два дни откакто Кубрат призна, че имам нова жена, с която живее като семейство и е благополучен. Певицата реши мигновено да се „ обвърже “ с цигуларя. Ако  беше изчакала малко обаче, щеше да хване повече религия, разясняват осведомени в сектора.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР