Фолк певицата Андреа и боксьосът Кубрат Пулев вече не са

...
Фолк певицата Андреа и боксьосът Кубрат Пулев вече не са
Коментари Харесай

Кобрата вече живее на семейни начала с новата си приятелка

Фолк певицата Андреа и боксьосът Кубрат Пулев към този момент не са дружно, написа уеб сайтът TrafficNews, който разкрива пикантни детайлности за техните връзки.

Самата фолкпевица по-рано разгласява красноречиво известие под последната си фотография на формалния си Instagram профил. „ Прекалено млада съм да се бракосъчетавам и прекомерно остаряла да играя детски игри – веселя се на живота сама”, написа в обществените мрежи Андреа.

Двамата с Кубрат в действителност са разграничени още няколко месеца преди абсурда с Джени Суши. Те не са дружно още от края на м.г., малко след мача против Хюи Фюри в зала „ Арена Армеец”, твърди различен наш уебсайт - Флагман.бг, като се базира на свои източници.

Причината за раздялата, която се е осъществила относително цивилизовано, е че Кубрат не живеел в България през по-голямата част от времето. Голяма част от връзката им на процедура била отдалечена и това доста дразнело Андреа, която желала да прекарва повече време с обичания си.

Днес Пулев обаче има нова другарка, с която към този момент живеят на фамилни начала. Въпреки всичко двамата с Андреа запазили положителни другарски връзки, което добре би обяснило ревностната отбрана на боксьора от страна на Андреа в седмиците, когато абсурдът с Джени Суши назряваше.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР