Фолк певицата Андреа е номер 1 във фотошоп педантичността на

...
Фолк певицата Андреа е номер 1 във фотошоп педантичността на
Коментари Харесай

Андреа стреля в десятката: Ето ни с Кобрата!

Фолк певицата Андреа е номер 1 във фотошоп педантичността на фотосите си и в това да спекулира дали е с Кобрата или не е. Е, отговор има и той стреля непосредствено в десятката, видя първи HotNews.

Русата упоритост показа в обществената мрежа следното: "Днес беше вманиачен ден ", а към думите й фотография с Кубрат Пулев - някогашният или в действителност сегашен любим. По всичко проличава, че двамата са дружно и прекарват времето си не в домашна конюнктура под надпис #останивкъщи, а на терена на стрелбище в столицата. Фолк фурията се учи да стреля, а нейн преподавател е точно международният ни първенец по бокс. Интимността в фрагмента е повече от безапелационна, а доста от почитателите на двойката възторжено ги поздравиха. "Ех, остарялата обич наслойка не хващала! Дано повече в никакъв случай да не се разделяте! ", дивят се фенове. Други пък стигат още по-далеч с реплики като "Чакаме бебе ". Приятел на певицата отклони тематиката, като я попита по какъв начин се оправя в стрелбата, а тя му отвърна: "В десятката ".



След този кадър обаче Андреа побърза да качи и своите голи и секси фотоси от екзотични дестинации. На една от тях тя написа на английси "Too many rules about monogamy. So... " (Твърде доста правила за моногамията. Така...). На друга пък излиза наяве, че фрагментите са от Доминикана, която й липсва доста. Същото несъмнено важи и за обичания й Пулев?!
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР