Фокусник от Walt Disney пристига във Варна за Хелоуин! Д-р

...
Фокусник от Walt Disney пристига във Варна за Хелоуин! Д-р
Коментари Харесай

Фокусник от Walt Disney отваря училище за магьосници във Варна

Фокусник от Walt Disney идва във Варна за Хелоуин! Д-р Джекил ще отвори вратите на своето Училище за магьосници на 31 октомври във Varna Mall. Заедно с него участниците в Градския Хелоуин церемониал в комерсиалния център ще търсят изгубени предмети, открити непознати движимости и ще разкриват комплицирани " вампирски “ загадки.

Традиционният маскарад, който всяка година събира дребни и огромни фенове на хоръра, ще стартира тъкмо в 18:00 часа под управлението на " основните вампири “ - артисти от Кукления спектакъл в морската столица. Зомбита, феи и принцеси, приказни и кино герои, без ограничаване на възрастта и персонажите, в които са се превъплътили, ще дефилират в празничното шествие в централното предверие на Varna Mall.

Организаторите още веднъж са подготвили за празника атрактивна стратегия. Освен основна роля в занимателните магии на Д-р Джекил, участниците в парада ще могат да си създадат гратис хорър фотография с първото във Варна Magic Mirror. Гостите на тържеството ще се насладят и на танцовите умения на дребните балеринки от школата към Общинския детски комплекс " Вива денс “.

Много награди чакат участниците в състезанията за най-страховит костюм, най-добре направен фенер от тиква, най-млад участник и доста други категории. Всички, които се включат в Хелоуин парада, ще получат лакомства - вкусни желирани бонбони Жели Фън от " Захарни фабрики “ и най-страхотните близалки в света Chupa Chups. А за спечелилите в състезанията обектите в търговско-развлекателния център са дали специфични награди.

В помощ на всички, които желаят да впечатлят журито със вцепеняващ външен тип, директно преди парада – от 14:00 до 18:00 часа на 31 октомври, надарените студенти по мода и фешън мениджмънт от ВСУ " Черноризец Храбър “ и възпитаници от Професионалната гимназия по текстил и фешън дизайн ще гримират гратис всички претенденти да се включат в карнавалното дефиле.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР