Фокусирахме се върху това, което още би могло да се

...
Фокусирахме се върху това, което още би могло да се
Коментари Харесай

Денков: Алексей Петров не се е чувствал застрашен, главният секретар на МВР ще бъде сменен

„ Фокусирахме се върху това, което още би могло да се направи, с цел да се оправи страната с тежките закононарушения. За момента няма открита връзка сред другите убийства, коментирани най-вече в медиите в последно време ”. Това съобщи министър-председателят Николай Денков след срещата с представители на Министерство на вътрешните работи и службите за сигурност. Премиерът ги предложения на диалози в четвъртък вечерта, а съвещанието продължи над два часа.

Причината за диалозите в Министерския съвет са „ зачестилите тежки престъпни закононарушения в страната ”. Срещата се организира два дни след показното ликвидиране на предприемача Алексей Петров.

„ Има прекалено много разнообразни линии по отношение на убийството на Алексей Петров, свързани с неговите позиции в ДАНС, с бизнес ползи, тъй че се изследват разнообразни претекстове за това закононарушение, в това число възмездие. Алексей Петров не се е чувствал заплашен и е ходил без защита напоследък. Има съответни следи, по които се работи, само че не могат да бъдат показани обществено ”, добави министър председателят.

„ Мислихме по какъв начин да избегнем последващи сходни закононарушения. Важно е институциите да подобрят връзката между тях ”, сподели Денков, уточнявайки, че приказва за Министерство на вътрешните работи, служби и прокуратура.
https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=668466028496791
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР