Фокусирахме се да се справим по-добре с тежките престъпления, които

...
Фокусирахме се да се справим по-добре с тежките престъпления, които
Коментари Харесай

Премиерът Денков: Алексей Петров не се е чувствал застрашен

Фокусирахме се да се оправим по-добре с тежките закононарушения, които следим. Това което установихме е, че няма връзка сред коментираните убийства в медиите. Това съобщи на брифинг в Министерския съвет министър председателят Николай Денков, представен от организация Фокус.
 
" Алексей Петров не се е чувствал заплашен. Ходил е без защита на разнообразни места. Самата защита не е била от експерти, които биха могли да го предпазят от проведено нападение. Работи се по съответни следи ", посочи министър-председателят.
 
По думите му се работи по разнообразни претекстове, свързани с неговите позиции и бизнес ползи, " в това число и за възмездие ", посочи Денков.
 
По отношение на внушенията за някакви политически дейности на Алексей Петров - той няма нищо общо със сформирането на това държавно управление, нищо общо със законодателната стратегия, с управническата стратегия, добави министър председателят. 
 
" Фактите са, че... аз самият не съм виждал Алексей Петров, с изключение на когато е идвал като представител на Съюза за стопанска самодейност. Никога не съм приказвал с него, в никакъв случай не е ставало дума за този човек. Това е небивалица, която някой се пробва да употребява като политически актив. Ако погледнете представителите с тази тематика, това са същите политици, които от първия ден се пробват да съборят постоянното държавно управление ", акцентира той. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР