Фокусът на Владимир Путин за възстановяване на руската икономика не

...
Фокусът на Владимир Путин за възстановяване на руската икономика не
Коментари Харесай

Русия се готви за пълномащабна война с НАТО по-скоро от очакваното

Фокусът на Владимир Путин за възобновяване на съветската стопанска система не е единствено поради финансирането на войната в Украйна, а поради пълномащабна война с НАТО. Това настояват от Института за проучване на война.
Прочетете още
„ От Русия идват финансови, стопански и военни индикации, че страната се приготвя за пълномащабен спор с НАТО – не в директно бъдеще, само че доста по-скоро в сравнение с западни анализатори считат “, сочи отчетът на института.

От там показват като образец среща на Владимир Путин в държавната Дума единствено дни откакто президентът завоюва своя пети президентски мандат. По време на срещата Путин е разискал зоните, в които желае да се концентрира по време на новия си мандат.

Най-важното – Путин споделил на съветските законотворци, че от това зависи „ спасяването на хора “ и „ помощта за фамилиите ни “, споделят от института.

„ Всичко това може да се направи само въз основата на икономическото ни развиване. Това е водещо за развиването на нашата страна и на всички други проблеми, които имаме “, споделил Путин.

Руският президент призовал също законотворците да не се въздействат от богатия хайлайф на страната и „ корпоративни или партийни ползи “.

„ Опитите на Путин да сложи условия за стабилизиране на стопанската система и финансите на Русия най-вероятно са част от вътрешната подготовка за война с НАТО, а не просто за войната с Украйна “, разясняват от Института за проучване на войната.

Това не е първият път, в който анализатори предизвестяват, че война сред НАТО и Русия е близо. Външното разузнаване на Естония разгласява отчет през февруари, в който написа, че Русия се приготвя за борба със Запада.

„ Русия избра път, който води до дългогодишна борба. Кремъл евентуално чака евентуален спор с НАТО в идващите 10 години “, разяснява шефът на разузнаването Каупо Росин пред Ройтерс тогава.

Представители на съветското министерство на защитата са били потърсени от „ Бизнес инсайдър “, само че за момента няма формален коментар, написа БТВ. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР