ФОКСБОРОУ, Масачузетс (AP) — Джерод Майо беше ясен, когато беше

...
ФОКСБОРОУ, Масачузетс (AP) — Джерод Майо беше ясен, когато беше
Коментари Харесай

Новият щаб на треньора на Пейтриътс Джерод Мейо е смесица от младежи, ветеринари и връзки с изпълнителния директор Елиът Улф

ФОКСБОРОУ, Масачузетс (AP) — Джерод Майо беше явен, когато беше нает като нов треньор на Пейтриътс от Нова Англия, че желае с цел да даде на новия си личен състав свободата да има глас както настрана, по този начин и в заседателните зали.

Неговото ново трио от координатори сподели в сряда, че са уверени, че ще имат пространството, от което се нуждаят, с цел да оказват помощ на франчайз стартира своя развой на възобновяване през идващия сезон.

Майо разгласи прибавянето на 17 нови асистенти тази седмица, които ще обезпечат поддръжка за себе си и новите координатори Алекс Ван Пелт (офанзивен), ДеМаркъс Ковингтън (дефанзивен) и Джереми Спрингър (специални екипи).

>

Групата е комбинация от треньори за първи път като някогашния бранител на Пейтриотс Донт'а Хайтауър, който ще тренира предходната му позиция, и ветерани като Бен Макаду, някогашен старши треньор на Ню Йорк Джайънтс, който ще бъде старши нападателен помощник.

Като старши треньор за първи път, Мейо сподели, че наемането на някогашен старши треньор като...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР