focus-news.netВенецуела затвори границата си по въздух и вода с Кюрасао,

...
focus-news.netВенецуела затвори границата си по въздух и вода с Кюрасао,
Коментари Харесай

AFP: Венецуела затвори морската си граница с Кюрасао

focus-news.net

Венецуела затвори границата си по въздух и вода с Кюрасао, във вторник е съобщил върховен боен, предава AFP. Каракас е взел това решение защото се възнамерява островът да е междинна спирка за американската помощ за венецуелското общество, което е в рецесия.

Регионалният пълководец Владимир Куинтеро е дал отговор „ изрично “, когато медиите са попитали дали Венецуела се е разпоредила да се спрат връзките по въздух и по море с Кюрасао и със прилежащите острови Аруба и Бонер. Той не е дал повече информация.

Помощта, която опозиционният водач Хуан Гуайдо обезпечава за страната от събота, се възприема като предизвикателство за президента Николас Мадуро. Тя се складира в Колумбия на границата с Венецуела, а се планува като междинни постове да се употребяват Кюрасао и пункт в Бразилия.

Според Мадуро тази помощ е заслон за американска инвазия.

Венецуелските висши военни остават лоялни на Мадуро и блокираха пътя на конвоя с помощ, който потегли от Колумбия..

Гуайдо и американският президент Доналд Тръмп приканиха армията да се откаже от Мадуро.

Министърът на защитата на Венецуела Владимир Падрино предизвести във вторник, че въоръжените сили са „ ситуирани край границата и са в нараснала степен на подготвеност, с цел да предотвратят всяка опасност за териториалната целокупност на страната “.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР