Фльор Ийст направи огромна стъпка като нова майка, след като

...
Фльор Ийст направи огромна стъпка като нова майка, след като
Коментари Харесай

Фльор Ийст от Strictly Come Dancing се връща на работа три седмици след раждането на първото си дете

Фльор Ийст направи голяма стъпка като нова майка, откакто се върна на работа единствено три седмици откакто посрещна дребната си щерка.

36-годишната певица посрещна очарователното момиченце Нова на 22 март с гордия си брачен партньор Марсел Бадиан, на 35 години, до нея. Досега тя се наслаждаваше на прекарването, като информираше почитателите за напредъка - и в неделя сподели, че ще играе, откакто получи предлагането за работа, до момента в който беше бременна.

Така че Фльор се върна към меленето след късата си отмора и споделя, че се тормози да отдели известно време от отговорностите на мама. Тя отиде в Instagram, с цел да актуализира почитателите си и се почувства „ необикновено “ за това. Двойката, която се ожениха през 2019 година, показа новината за бременността си с почитатели на Нова година, а неотдавна радиоводещата роди – и то на пода в хола им.

Сега тя напусна Нова за няколко часа за първи път и изясни: „ Докато бях още бременна, получих резервация за присъединяване в концерт. Беше въпрос дали...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР