Фланговият нападател на Реал Мадрид Марко Асенсио призна, че е

...
Фланговият нападател на Реал Мадрид Марко Асенсио призна, че е
Коментари Харесай

Асенсио: Беше ми все едно дали Меси ще остане Барса, контузията ме промени

Фланговият нападател на Реал Мадрид Марко Асенсио призна, че е бил апатичен към драмата в Барселона през лятото, която сложи голяма въпросителна пред Лионел Меси дали ще продължи да играе за каталунците.

„ Беше ми все едно дали Меси ще остане. Ако беше останал, щеше да е по-добре за Барселона. На мен ми харесва да играя против най-хубавите “, съобщи крилото на „ белите “ в изявление за El Transistor.

„ Тежката травма ме направи по-силен. Контузията ме промени. Всеки ден се бориш против самия себе си. Имаше доста дни, в които си споделях: „ Как ще играя още веднъж футбол? “. Когато започнах да вървя без да ме боли, това беше паметен миг “, напомни си той.

„ Когато бях дребен, имах афиш от волето на Зидан. Зидан е доста благ, спокоен човек. Той е огромен треньор, който донесе доста титли на Реал Мадрид. Сега се усещам квалифициран и стимулиран да направя мощен сезон “, показа Марко.

„ Естествено, че желая да бъда титуляр, само че треньорът взема решение. По мое мнение в този момент съм даже по-силен от преди травмата. Свикнал съм с огромното напрежение. Зная добре, че хората чакат доста от мен “, сподели още Асенсио.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР