Флагманът става още по-привлекателен с много нови опции за още повече

...
Флагманът става още по-привлекателен с
много нови опции за още повече
Коментари Харесай

Opel модернизира Insignia

Флагманът става още по-привлекателен с много нови варианти за още повече комфорт и безопасност. Insignia Grand Sport във версията на Business Edition, като стандарт към този момент разполага с по-удобни седалки, климатик и мултимедийно радио, съвместимо с Apple CarPlay и Android Auto с пъстър сензорен екран на борда, плюс LED фарове, предизвестие за сблъсък с предно различаване на пешеходци и автоматизирано прекъсване при аварийно прекъсване и система за предупреждение за тръгване на лентата.

Базовата Insignia се задвижва от 1,5-литров турбодизел с мощ 90 кВт / 122 к.с. Идентично е оборудван и моторизиран комби разновидността Sports Tourer.

„ С атрактивни цени и новите, ефективни двигатели, новата Insignia е в горната част на своя пазарен сегмент “ - похвалиха се от компанията в Рюселсхайм. Новата гама двигатели освен намалява потреблението и излъчванията на CO2 с до 18 процента, само че клиентите могат също по този начин да намалят доста разноските си за гориво.

Insignia се предлага като седан Grand Sport, като комби, наименуван Sports Tourer или като спортен модел GSi. Обхватът на оборудването варира от главната Insignia до Edition, Elegance и GS Line до Ultimate и охолно спортния GS Line Plus. Business Edition и Business Elegance допълват портфолиото. Те са съобразени тъкмо с потребностите на потребителите на коли в компанията.

Двулитровите бензинови мотори във флагмана на Opel обезпечават 147 кВт / 200 к.с., а в GSi 169 кВт / 230 к.с. Тези елементи са първите мотори на Opel с дезактивиране на цилиндрите. При двулитровите дизелови двигатели четирицилиндровият двигател със 128 кВт / 174 к.с. добавя портфолиото.

Базов бензинов вид ще последва до няколко месеца. Този трицилиндров двигател е с до 50 кг по-лек от съпоставимия мотор на предишния модел съгласно Opel. За гамата се предлагат се шестстепенни ръчни, осем- и деветстепенни автоматизирани трансмисии.

Новото потомство светлини - адаптивната, без отражения LED IntelliLux LED пикселна светлина с общо 168 LED детайла, което сега се предлага за първи път в Insignia, е „ върхът на сегмента на колата за масовите производители и към този момент е наличен във всяка Insignia от равнището на оборудване Elegance “.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР