Флагманът може да се закупи на специална цена в комплект

...
Флагманът може да се закупи на специална цена в комплект
Коментари Харесай

А1 стартира продажбите на смартфона Sony Xperia 5

Флагманът може да се закупи на специфична цена в комплект с безжични шумопотискащи слушалки WF-1000XM3 на Sony
A1 дава начало на продажбите на смарт телефона Sony Xperia 5. Моделът е разполагаем в комерсиалната мрежа на А1 за 44,99 лв. на месец или за 999,99 лв. в брой с абонаментен проект A1 ONE Unlimited 5XL. Смартфонът може да се закупи в комплект с безжични шумопотискащи слушалки WF-1000XM3 на Sony на цена от 49,50 лв. на месец или за 1 099,99 лв. в брой. Офертата е годна единствено онлайн – на A1.bg – и е в действие до привършване на количествата.

Sony Xperia 5 разполага с 6,1-инчов FHD+ HDR OLED екран със съответствие 21:9. Издължената височина на тялото прави устройството комфортно за държане и ръководство с една ръка. Съчетанието от алуминиева рамка и закалено стъкло (шесто потомство Corning Gorilla), дават премиум чувство за сигурност и улеснение. Флагманът ще се предлага от А1 в класическия черен цвят. Xperia 5 е предпазен против навлизане на прахуляк и има най-високия документ за водоустойчивост на пазара – IP65/68.

Основната камера на новия модел на Sony сплотява система от три 12-мегапикселови обектива – 16-милиметров обектив за свръхширок ъгъл, многофункционален 26-милиметров обектив и 52-милиметров телеобектив. Устройството разчита на усъвършенстваните технологии на фотоапаратите Alpha на Sony, като предлага акуратен фокус с функционалност „ автофокус върху очи ”, а също и опция за снимане на плавни видеоклипове без трептения. Селфи камерата е 8MP с отвор на блендата f2.0, с образован деен режим на снимане с 5-осова стабилизация, мълния на екрана и специфични резултати за основаването на съвършени портретни фотоси

Sony Xperia 5 е оборудван с осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon 855 с периодичност 2.84 GHz + 2.42 GHz + 1.78 GHz. Моделът разполага 128 GB памет за предпазване и 6 GB оперативна памет. Батерията на смарт телефона е с потенциал 3140 mAh, с функционалност за адаптивно зареждане на Xperia и с бързо зареждане с USB Power Delivery.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР