flagman.bgДетето пресичало на пешеходна пътека, когато покрай него минал автомобил

...
flagman.bgДетето пресичало на пешеходна пътека, когато покрай него минал автомобил
Коментари Харесай

Бургазлия преживя кошмар: Сложете легнали полицаи на ул. Гладстон, джигит едва не уби дъщеря ми на пешеходна пътека

flagman.bg

Детето пресичало на пешеходна пътека, когато около него минал автомобил с гневна скорост и за малко не го отнесло

Коли, паркирани на спешни, и висока скорост за малко да провокират голяма покруса в Бургас.

Дете, пресичайки на пешеходна пътека на кръстовището на улиците " Гладстон " и " Цар Самуил " в жк " Възраждане ", се разминало на косъм от конфликт с автомобил. За това алармира Флагман.бг татко му Мариян Г., който станал очевидец на ужаса.

Докато двамата се разхождали, дъщеричката му решила да отскочи до пекарната насреща, с цел да си купи закуска. На връщане, до момента в който пресичала по пешеходната пътека, кола с гневна скорост минал около нея.

" Микробусът на снимката по това време се движеше по улицата. Шофьорът му пусна щерка ми да мине, само че в същия миг един различен, който караше най-малко с 60-70 км., го изпревари и не понижи на пешеходната пътека, щеше да отнесе щерка ми. Всичко това се случи пред очите ми за секунди ", споделя ужасеният баща.

Ежедневно на ул. " Гладстон " стопират микробуси и коли, които зареждат множеството търговски обекти. Проблем обаче е, когато паркират в региона на пешеходните пътеки, защото улицата е доста натоварена, а по този метод лимитират видимостта.

" Да сложат пред пешеходната пътека един лежащ служител на реда, единствено това ще реши казуса. Органите на реда би трябвало да бъдат безкомпромисни, тъй като става въпрос за живота на децата ни, а паякът да обира всички коли, спрели на улицата, даже престоят им да е къс. Моля това известие да се популяризира и да стигне до способените органи. Надявам се че ще се вземат ограничения преди да има смъртни случаи. Виждал съм, че след вашата интервенция има незабавни резултати ", моли бургазлията.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР