flagman.bgБургазлийката е била на лечение в болница преди времеКоварното заболяване

...
flagman.bgБургазлийката е била на лечение в болница преди времеКоварното заболяване
Коментари Харесай

Огромна трагедия! 36-годишна жена почина след менингит в Бургас

flagman.bg

Бургазлийката е била на лекуване в болница преди време

Коварното заболяване бактериален менингит покоси 36-годишна бургазлийка.  Това е вторият случай с съдбовен край в района, като през февруари същата болест лиши живота и на възрастен мъж от Бургас. Това оповестиха за Флагман.бг от Регионалната здравна ревизия (РЗИ) в морския град.

Жената е била на лекуване в болничното заведение, откакто е станало ясно, че е с диагноза бактериален менингит и менингоенцефалит (БММЕ).

В бюлетина на РЗИ пък е посочен още един фрапиращ случай. Този път пациентът е на по-малко от година.  Момиченце от Украйна е пристигнало в Несебър в инкубационен интервал на болестта морбили .

У нас са се появили и клиничните признаци на заболяването, защото детето нямало навършени 13 месеца и надлежно няма бита ваксина. Детето е настанено в инфекциозното поделение в Бургас.

С него случаите в района със инфектирани с морбили стават два. Първият бе на жена, която е на 47 години, също от Бургас.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР