ФК ЦСКА 1948 официално обяви Валентин Илиев за нов старши-треньор

...
ФК ЦСКА 1948 официално обяви Валентин Илиев за нов старши-треньор
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 с втори треньорски удар! След Любо Пенев, взе и европейска легенда на „червените“

ФК ЦСКА 1948 публично разгласи Валентин Илиев за нов старши-треньор на дубъла на тима. Вчера от клуба оповестиха, че се разделят с досегашния ментор на втория отбор Владимир Димитров, а малко по-късно споделиха кадър от гола на Илиев при успеха на ЦСКА над Ливърпул през 2005, като по този метод загатнаха, че той ще бъде новия ментор на ФК ЦСКА 1948 II.

Ето какво пишат „червените“ в уеб страницата си:

Приветстваме с добре пристигнал назад у дома Голмайстора от „Анфийлд“! Валентин Илиев се завръща в ЦСКА!

41-годишният старши треньор ще застане отпред на дублиращия отбор на клуба. Илиев към този момент подписа контракта си и ще стартира работата си с „армейците“ на старта на подготовката за новия сезон във Втора лига.

Специалистът ще взе участие и в формалната конференция на ЦСКА в понеделник от 11:00 ч. в Пресклуб „България“, където ще бъде показан дружно с новия старши треньор на първия тим на „червените“ Любослав Пенев.

Храбрият бранител на ЦСКА от близкото минало е един от любимците на армейските почитатели. С фланелката на тима записва 149 мача и вкарва 14 гола, от които най-незабравим, несъмнено, е оня за успеха с 1:0 на „Анфийлд“ над настоящия европейски клубен първенец Ливърпул в мач от третия прелиминарен кръг на Шампионската лига през август 2005 година

Илиев става първенец на България с „армейците“ през 2005 година и подвига и Купата на страната с отбора през 2006 година В голям брой от мачовете си за „червените“ носи и капитанската лента на тима, с цел да циментира името си измежду незабравимите армейски бойци и да бъде запомнен като същински водач на терена и отвън него.

През 2016 година той за следващ път потвърди, че носи несклоняем мъжки темперамент и изигра огромна роля при полагането на основите по възраждането на „червената“ концепция, като застана отпред на ЦСКА 1948 и изведе отбора до поредни трофеи от четвъртия и третия ешелон, с цел да влезе клуба в професионалния футбол.

По този метод Валентин Илиев влезе вечно в историята на нашия клуб, а през днешния ден с горделивост и чест го приветстваме назад вкъщи и му пожелаваме здраве, шанс и купища триумфи с дублиращия отбор на „армейците“!“, пишат от ФК ЦСКА 1948.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР