Фитнесите затвориха за трети път във връзка с противоепидемиологичните мерки

...
Фитнесите затвориха за трети път във връзка с противоепидемиологичните мерки
Коментари Харесай

- 9 см от талията за 20 дни? Наша инфлуенсърка предизвиква с безплатни упражнения и гарантиран успех

Фитнесите затвориха за трети път по отношение на противоепидемиологичните ограничения и за повторно в навечерието на летен сезон. За мнозина от нас това е завършек на упоритостите за фит тяло за лятото, само че за други - единствено следващото предизвикателство по пътя към по-добрата физика.

Виж още: Нелина отпразнува юбилея с екзотично странствуване до Занзибар, само че у нас - карантина

Именно към този втори вид хора предизвикателство насочи една от най-популярните фитнес инфлуенсърки у нас, Хриси Парова. В своя Instagram профил тя показа 20-дневно за тънка талия, след което някои нейни фенки са имали до -9 см от обиколката на талията! 

Виж още: Нов връх за Азис: Негов шлагер удари 100 млн. гледания и носи ли му големи доходи

Пред камерата на NOVA Парова изясни, че всички извършения от предизвикването би трябвало да се вършат с леко дишане, а коремните преси - с прилепващ тил. В Instagram профила ѝ пък може в highlights да видите упражненията и дихателните практики, които са част от предизвикването и да го започнете още през днешния ден. По думите на фитнес модела тук към този момент не би трябвало да имаме оправдания, защото предизвикването лишава по 10-15 мин. дневно.

Въпреки това обаче по думите на Хриси Парова е належащо да се вършат и други извършения, за цяло тяло, по време на предизвикването, а и по принцип. 

Виж още: Жоро Игнатов оттатък " Съдебен спор ": Кой е този човек и за какво всичките му съседи го обичат?

Предизвикателството има правила и що се отнася до храненето. Така да вземем за пример са неразрешени бялаха захар, бялото брашно, газираното, млечните артикули, бобовите растения и зеленолистните. Последните Парова не разрешава поради нитритите в тях, които вършат марулите да вземем за пример сложни за разграждане. 

Изображение: https://www.instagram.com/hrisiparova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР