Фитнес звезда от Instagram е била арестувана по подозрение за

...
Фитнес звезда от Instagram е била арестувана по подозрение за
Коментари Харесай

Това е най-сексапилната престъпничка!

Фитнес звезда от Instagram е била задържана по съмнение за трафик на опиати в Австралия.

25-годишният модел Мери Молой и нейният някогашен сътрудник - 32-годишният Джейсън Аткинс, били арестувани предходната седмица, откакто полицията нахлу в няколко парцела в предградията на Бризбейн - Нюстед и Тенерифе като част от огромна акция обвързвана с опиати.





Двамата са обвинени за присъединяване в незаконен профсъюз, занимаващ се с трафик на опиати в Куинсланд, съобщата австралийската телевизия 9News.



Срещу Молой и Аткинс са били повдигнати обвинявания за доставки, търговия и предпазване на неразрешени субстанции, измежду които и MDMA, а против секси моделът е повдигнато и още едно настрана обвиняване, обвързвано с трафик на кокаин, оповестява Sky News.



Двамата към този момент се явиха пред съда и бяха освободени под гаранция, само че ще би трябвало да влязат още веднъж в правосъдната зала на 30 април, за второ чуване, оповестява локалното издание Courier Mail.



Мери Молой е звезда в Instagram, която се изявява като фитнес експерт и постоянно разгласява видеоклипове от тренировките си, както и доста фотоси в бикини на плажа. Профилът ѝ в обществената мрежа е следван от над 70 000 души.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР