Фитнес залите отвориха и десетки хиляди трениращи българи бяха щастливи

...
Фитнес залите отвориха и десетки хиляди трениращи българи бяха щастливи
Коментари Харесай

BG звездите, които влязоха във фитнеса веднага след отварянето му

Фитнес залите отвориха и десетки хиляди трениращи българи бяха щастливи да се завърнат в обичаното си място - княкои, с цел да борят вредите по тялото след карантината вкъщи, а други, с цел да дооформят тренираните у дома мускули.

Сред тях, несъмнено, бяха и доста лица от българския шоубизнес . Те, за разлика от нас, нямаха кой знае какъв брой нови непотребни килограми, даже в противен случай - просто става въпрос за същинска пристрастеност. А кои са те, вижте в канала във vbox7:

Златка Димитрова

Една от най-отдадените на тренировките в зала е Златка Димитрова. Тя към този момент е в залата и по всичко проличава, че няма кой знае какъв брой за наваксване - тя е в супер форма. От последните ѝ видеа пък се вижда, че тя продължава да тренира с ластици, въпреки че към този момент залите са налични.
               

A post shared by (@zlatka_dimitrova_official) on May 26, 2020 at 8:50am PDT

Ивелина Колева

Народната певица промени визиите на всички за това по какъв начин наподобява музикант в този род. Тя тренира във фитнеса и не се тормози от придобилите популярност на мъжки извършения в залата.
               

A post shared by (@ivelina_koleva_) on May 22, 2020 at 1:05am PDT

Адриан Зурков

Мускулестата риалити звезда беше измежду първите във фитнеса. Това не трябва да ни изненадва, защото напоследък той е измежду топ имената на онлайн треньорите, а трансформациите на неговите клиенти изумяват.
               

A post shared by (@adrianzurkov) on May 14, 2020 at 7:57am PDT

Биляна Йотовска

Още едно име, което не изненадва с наличието си в залата. Въпреки че има добре оборудван домакински фитнес, фитнес моделът тренира нерядко и в залите. Последните ѝ фотоси по долни дрехи пък са доказателство, че изключителното състояние единствено я е амбицирало да наподобява даже още по-добре.
               

A post shared by (@bilianayotovska_new) on May 12, 2020 at 9:37pm PDT

Евгения Джаферович

Въпреки че смъкна 2,5 литра мазнини от корема и гърба си, инфлуенсърката не загърбва тренировките. Доказа го още в първия ден, в който отвориха залите. Е, нейните тренировки са малко по-различни, защото тя тренира кондиционно в залата, чийто притежател е брачният партньор ѝ Ваня Джаферович.
               

A post shared by (@evgenia.dzaferovic) on May 24, 2020 at 7:11am PDT

Константин

Съвсем скоро и бизнесът на поп-фолк изпълнителя ще бъде обновен, само че дотогава и той ще прекарва дълго време в залата. А там е имал непредвидена среща с лекоатлетката ни Ивет Лалова.
               

A post shared by (@konstantin_official7) on May 21, 2020 at 6:51am PDT

Криско

Рапърът не е излизал от залата! Спецификата при него беше, че той тренираше в празна зала с треньора си, чиято благосъстоятелност е фитнеса.
               

A post shared by (@kriskobeats) on May 20, 2020 at 4:48am PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР